SAZNAJ VIŠE O MENI

Upoznaj moju strast prema fitnessu, godine iskustva i nepokolebljivu posvećenost ka postizanju vrhunskih rezultata u transformaciji tela.

Lepomir Bakic - O meni

LEPOMIR BAKIĆ

Svoju sportsku karijeru uspešno kombinujem sa trenerskim radom, kako sa rekreativcima tako i sa profesionalnim takmičarima.

Kao dokaz posvećenosti i profesionalizmu, ponosno ističem državnu licencu za rad kao operativni trener za bodibilding i fitness.

Takođe, posedujem internacionalnu diplomu, priznatu u čak 218 zemalja, koju je izdala prestižna Akademija za fitnes i bodibilding u Madridu, uz sertifikat ADVANCED BODYBUILDING AND FITNESS TRAINER SPECIALIST.

Lepomir Bakic - O meni

SPORT, STRAST, TRANSFORMACIJA

Već pet godina pružam svoje ekspertske usluge kao individualni i lični trener. Brojni zadovoljni klijenti, među kojima se ističu poznate VIP i javne ličnosti, svedoče o mojoj stručnosti i posvećenosti.

Ponosno vodim takmičarski tim "Bakić", koji broji desetine članova, a među njima i mnoge šampione u disciplinama poput bodibildinga, fitnesa, bodyfitnessa, bikinija i dizanja tegova.

Kroz karijeru, posebno sam ponosan na učešće u brojnim humanitarnim akcijama širom zemlje. Održao sam mnoge seminare u zemljama bivše Jugoslavije, fokusirajući se na motivaciju mladih za bavljenje sportom, zdravu ishranu, pravilne tehnike treniranja i odgovornu upotrebu suplemenata. Jedan od mojih motiva je "Što više omladine u teretani, manje kriminala na ulici", što odražava moju strast prema pozitivnom uticaju sporta na društvo.

2010. godine stekao sam titulu "Kriminalista prvog stepena", diplomiravši na Kriminalističko-policijskoj akademiji. Pored svega, angažovan sam i kao instruktor za specijalističke obuke.

SUOČAVANJE S IZAZOVIMA: ŠAMPIONSKI DUH LEPOMIRA BAKIĆA

ZAJEDNO KA VRHU: PRIČA KOJA SE NASTAVLJA!

Nakon što ste zavirili u moju priču kroz video, nadam se da ste dobili uvid u strast, predanost i odricanja koja stoje iza svake medalje, svakog klijenta i svakog treninga. Svoj život sam posvetio transformaciji – ne samo sopstvenoj, već i onima koji su odlučili da krenu sa mnom na to putovanje. Neka vaša transformacija bude sledeći poglavlje u mojoj priči. Zajedno, kreirajmo vašu najbolju verziju!